Ημερίδα του ΚΚΕ για την ψυχική υγεία (live)

Η ημερίδα πραγματοποιείται στην Αίθουσα Συνεδρίων, στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό

Video of Ημερίδα του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ για την ψυχική υγεία

Παρακολουθήστε ζωντανά την ημερίδα του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ με θέμα «Ζητήματα ψυχικής υγείας: Σύγχρονες προσεγγίσεις – απαντήσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ένα σύστημα που σαπίζει».

Εργαζόμενοι στην υγεία, πολύ περισσότερο στην ψυχική υγεία, στην ειδική αγωγή, επιστήμονες ψυχολόγοι και ψυχίατροι, αυτοαπασχολουμενοι του χώρου, φοιτητές και σπουδαστές σχολών υγείας, όπως και εργαζόμενοι από μια σειρά κλάδους δίνουν το παρόν στην ημερίδα του τμήματος υγείας πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ για την Ψυχική Υγεία.

Επίσης το «παρών» δίνουν συνδικαλιστές από σωματεία που μαζί με τον αγωνα για το μεροκάματο και τα εργατικά δικαιώματα δίνουν τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους για την προστασία της υγεία τους, ενάντια σε όλους τους παράγοντες που επιβαρύνουν και την ψυχική υγεία της εργατικής τάξης. Οι θεματικές ενότητες άλλωστε της ημερίδας, οι ομιλίες από επιστήμονες του χώρου δίνουν απαντήσεις σε προβληματισμούς που όλο και περισσότερο απασχολούν τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους.

Η γεμάτη αίθουσα συνεδρίων στην έδρα του Κόμματος στον Περισσό δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον για το θέμα και τις θέσεις του ΚΚΕ. Η ημερίδα ξεκίνησε με εισήγηση από την Αφροδίτη Ρέτζιου, ψυχίατρο, επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο», μέλος του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ακολουθούν οι θεματικές ενότητες του προγράμματος.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι μπορούν να καταθέτουν γραπτά ερωτήματα και παρατηρήσεις, θέσεις και υπομνήματα από φορείς κλπ στη Γραμματεία της ημερίδας.