Ίκαρος κατά Δ. Θωμαΐδου και ΟΠΑΝ: 3 χρόνια ψέματα – Μας στεγάζουν σε σάπιο container

||||||

||||||

..
..
..

Σφοδρή επίθεση κατά της διοίκησης Θωμαΐδου και της διοίκησης του ΟΠΑΝ εξαπολύει ο Γ.Σ. Ίκαρος κάνοντας λόγο για “3 χρόνια υποσχέσεων, ψεμάτων και υποκρισίας” και “άνιση μεταχείριση των συλλόγων που χρησιμοποιούν το στάδιο”. Την ίδια στιγμή δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το container – γραφείο του συλλόγου.

Αρχικά ο “Ίκαρος” αφήνει αιχμές για εγκατάλειψη του γηπέδου και ρωτάει: “Γιατί στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας δεν υπάρχει πουθενά ταμπέλα με την επωνυμία του; Γιατί δεν υπάρχει πουθενά, σε κανένα δρόμο πινακίδα που να δείχνει τη διεύθυνση προς αυτό; Είναι σαν να μην υπάρχει ή να θέλουμε να το κρύψουμε.

Γιατί στο στολίδι της Νέας Ιωνίας, ένα από τα ελάχιστα στάδια με 400 μ. ταρτάν στο νομό Αττικής, που φιλοξενεί 3 ομάδες ποδοσφαίρου και 2 αθλητικά σωματεία στίβου να σταθμεύουν στους χώρους του τα απορριμματοφόρα του δήμου;”

Υποστηρίζει πως “οι αρχές αυτού του τόπου” μεροληπτούν υπέρ συγκεκριμένων σωματείων, δεν εφαρμόζουν αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου εδώ και 3 χρόνια, καταπατούν τον κανονισμό λειτουργίας των δημοτικών σταδίων, μοιράζουν τους χώρους όπως συμφέρει σε συγκεκριμένα στελέχη του οργανισμού διαχείρισης του δημοτικού σταδίου, απειλώντας με αποπομπή το ΓΣ Ίκαρο Νέας Ιωνίας , προσπαθώντας να θάψουν με κάθε τρόπο το σύλλογο, παρεμποδίζοντας και υπονομεύοντας με κάθε τρόπο το έργο του. “Ένα σύλλογο με πάνω από 100 ενεργούς αθλητές στο δυναμικό του και τον μοναδικό σύλλογο στο δήμο μας με 4 πανελληνιονίκες” προσθέτει ακόμα.

Καταγγέλλει πως “οι 3 σύλλογοι ποδοσφαίρου και ο ένας του στίβου μοιράζονται και χρησιμοποιούν τους σύγχρονους κλειστούς χώρους του γηπέδου, με νερό, ρεύμα και κλιματισμό , διαθέτοντας γραφεία , ξεχωριστά αποδυτήρια με τουαλέτες ανδρών και γυναικών, χώρους αποθήκευσης των οργάνων τους πλήρως στεγασμένα.”

Την ίδια στιγμή “μετά από 3 χρόνια υποσχέσεων, ψεμάτων και περίσσιας υποκρισίας ο ΟΠΑΝ και κατ επέκταση η αρχή του δήμου Νέας Ιωνίας απαιτεί να παραλάβουμε και να χρησιμοποιούμε ένα παλιό σάπιο  container, χωρίς κλιματισμό , με άθλια τουαλέτα, χωρίς πόρτα, με περιβάλλοντα χώρο ακατάλληλο, στο πίσω μέρος του γηπέδου”.

“Περιμέναμε οι γυναίκες που κατέχουν την εξουσία σ’ αυτόν το τόπο να είναι πιο δυναμικές και να έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται και να διευθετούν  καλύτερα τα θέματα του δήμου μας. Αντίθετα πράττουν τα “δέοντα” για να επιμηκύνονται τα θέματα, που θα μπορούσαν να έχουν λυθεί απλά με μια λέξη , χρόνια πριν” αναφέρει.

Καταλήγει τονίζοντας πως “ζητάμε το αυτονόητο, ίση και δίκαιη μεταχείριση με τους υπόλοιπους συλλόγους μέσα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, χωρίς τρικλοποδιές και εμμονές ενάντια στο σύλλογο.

Υ. Γ. : μερικές φωτογραφίες από τον “ανακαινισμένο οικίσκο” όπως τον αναφέρουν κρυμμένο στο πίσω μέρος του γηπέδου , που μας επιβάλλουν να παραλάβουμε για χρήση γραφείων”.

Δείτε ακόμα: Παίδων “Αγία Σοφία”: “Κινδυνεύουν ζωές παιδιών” δηλώνουν οι γιατροί (video)