Ιδρύθηκε η Σκακιστική Ακαδημία Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

Ιδρύθηκε η Σκακιστική Ακαδημία Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας και συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. Η ίδρυση της Ακαδημίας κρίθηκε επιβεβλημένη από τον νέο αθλητικό νόμο που θέλει την αθλητική δραστηριότητα να εξασκείται από αμιγώς αθλητικούς Συλλόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας έχει ως εξής:

Συνεχίζοντας την πολύχρονη, μακροχρόνια και τόσο επιτυχημένη πορεία μας μέσα από τον σύλλογό μας ‘’Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας’’ και λόγω των αλλαγών στην αθλητική νομοθεσία από την κυβέρνηση, ήμασταν υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό αμιγώς αθλητικό σύλλογο συνεχίζοντας την τόσο επιτυχημένη πορεία μας και προσφέροντας την αθλητική και πολιτιστική εμπειρία μας στην νεολαία αλλά και σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας, διαδίδοντας και κάνοντας γνωστή μέσα από τα πρωταθλήματα στα οποία είχαμε συμμετοχή την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας, μαζί με όλη την μικρασιατική μας κουλτούρα, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την ίδρυση του νέου συλλόγου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια του τμήματος σκακιού που είχαμε στον πολιτιστικό μας σύλλογο θα βαδίσουμε με την βοήθειά όλου του Διοικητικού Συμβουλίου στην νέα μας πορεία, πραγματοποιήσαμε την 1η Γεν.Συνέλευση της ‘’Σκακιστικής Ακαδημίας Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας’’ της 10ης Ιανουαρίου 2024 και τις επακολουθήσες Αρχαιρεσίες το 1ο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο για την 3ετία 2024-2027 καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Νίκος Χατόγλου

Αντιπρόεδρος : Βαγγέλης Τριανταφύλλης

Γεν.Γραμματέας : Σίμος Ιντζόγλου

Ταμίας : Αντώνης Αμπατζής

Υπευθ.Δημ.Σχέσεων : Ανδρέας Λυκερίδης

Αναπληρωματικά μέλη : Κυριακή Σιδηρά – Κωνσταντίνα Λάλλου

Εξάλλου η Εξελεγκτική Επιτροπή εξέλεξε ως προεδρεύοντα της τον Ανδρέα Κονδύλη και Μέλη: Στέφανος Κεραμιώτης – Άγγελος Σπυρίδων . Αναπληρωματικό Μέλος: Κλήμης Χατόγλου Επίσης εκπρόσωπος στην Σκακιστική Ομοσπονδία ορίσθη ο Βαγγέλης Τριανταφύλλης με αναπληρωτή τον Αντώνη Αμπατζή.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα Ιδρυτικά Μέλη του νέου Συλλόγου για την συμμετοχή τους και την διάθεσή τους να στηρίξουν την καινούργια και δύσκολη αυτή προσπάθεια που έχουμε τόσο ανάγκη. Με επιβεβαιωμένο το αίσθημα συναλληλίας που ανέκαθεν διέκρινε τα μέλη του, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες του συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει την ομόφωνη απόφαση, για πολλή δουλειά. Ευελπιστούμε ότι θα πείσουμε και πολλούς άλλους να έρθουν να γίνουν ενεργά μέλη στον Σύλλογό μας και να βοηθήσουν με σκέψεις, ιδέες, προτάσεις και ενεργό συμμετοχή τους στην νέα πορεία του Συλλόγου μας.

Η Επικοινωνία μας είναι ανοιχτή και εύκολη αρκεί να το θελήσουν οι γονείς των αθλητών μας, αλλά και οι αμέτρητοι καλοί φίλοι. Θα περιμένουμε.

Θα είμαστε στον Σύλλογο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο από 17,00 έως 22,00 Τηλ. Επικοινωνίας : 6936112045 Email : saenosispartis@gmail.com