Η ταινία ”4 μαύρα κοστούμια” του Ρένου Χαραλαμπίδη στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου Μεταμόρφωσης

Η ταινία ”4 μαύρα κοστούμια” σε σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη θα προβληθεί στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου Μεταμόρφωσης. Η προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024, στις 8.30′ μ.μ. στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης (Κοραή 9) και θα γίνει παρουσία του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που θα κάνει και την παρουσίαση της ταινίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης έχει ως εξής:

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κοντά μας στην πρεμιέρα της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης!

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 4/7 στο δροσερό προαύλιο του 1ου ΔΣ για να μας παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ταινία του ”4 μαύρα κοστούμια”!

Οι ”πληροφορίες” μας μιλούν για μια απολαυστική, ιδιαίτερα διασκεδαστική, διαδραστική παρουσίαση, σαν ερμηνεία κωμικού μονολόγου, που θα ”κερδίσει” και τους πιο απαιτητικούς θεατές!

Θα ακολουθήσει η προβολή της μοναδικής ”μαύρης” κωμωδίας με τις ”θανατηφόρες”, ξεκαρδιστικές ατάκες, τη ”λαϊκή καρδιά” το φευγάτο πνεύμα, το ”βιτριολικό” χιούμορ, την ευαισθησία και την απρόσμενη πλοκή που φέρνει ταυτόχρονα, με εξαιρετικά διασκεδαστικό τρόπο, πολύ γέλιο και συγκίνηση.

Σκηνοθεσία : Ρένος Χαραλαμπίδης

Πρωταγωνιστούν : Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, , Τάκης Σπυριδάκης, ʼΑλκης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τιτίκα Σαριγκούλη.

Μην το χάσετε!!!

Είσοδος Ελεύθερη (σε όλες τις προβολές της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης).