Η Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη ανέλαβε την αποκατάσταση νεαρού αθλητή μετά από σοβαρό τραυματισμό του

|||

|||

          Από την Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων μας στην Πετρούπολη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

          Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα των νέων γιατί αυτοί θα συνεχίσουν να γράφουν την ιστορία του ανθρώπινου γένους.
Η συλλογικότητα μας ανάλαβε την ευθύνη της αποκατάστασης του τραυματισμού του νεαρού αθλητή της πόλης μας. Ρήξη χιαστού και μηνίσκου η γνωμάτευση.
 
 
          Αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε από τον παππού του την άτυχη στιγμή του κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ο Κώστας Καμπετσής ήρθε σε επικοινωνία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος. Με ενέργειες του κ. Ανδρεα Μπονόβα, κλείστηκε ραντεβού με γνωστό Ορθοπεδικό ιατρό σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ανδρέα και τον γιατρό.
 
          Σήμερα η αποκατάσταση του παιδιού συνεχίζεται στο Physio Analysis εξειδικευμένο κέντρο φυσικοθεραπείας απ’ τον κ. Γιάννη Δημητρούλια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον κ. Δημητρούλια αλλά και στον Αργύρη Καμπετσή που πρότεινε στον φυσιοθεραπευτή του να αναλάβει χωρίς κόστος την αποκατάσταση του παιδιού,επί εξαμήνου.
 
 
       Ως Συλλογικότητα θα είμαστε δίπλα του, με συνεχή στήριξη.
 
 
       Προς τη διοίκηση του δήμου Πετρούπολης στέλνουμε μήνυμα πως δεν μπορεί να βοηθήσει τους νέους όταν δεν ενδιαφέρεται γι αυτούς, για τις ζωές τους και τις αγωνίες τους.
Φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγή, το κλείσιμο του δημοτικού κολυμβητηρίου του δήμου Πετρούπολης πριν λίγες μέρες.
 
 
ΑγαΠάμε την Πόλη μας την Πετρούπολη
Καμπετσης Κώστας