Η παράσταση για την Μαρία Κάλλας στο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρία Κάλλας: Η Αθάνατη Ηρωίδα» έρχεται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20.30 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αναφέρει αναλυτικά:

Μια μοναδική, μουσικοθεατρική παράσταση για τη ζωή και το έργο της σπουδαίας Μαρίας Κάλλας φέρνει στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσα από Τμήμα Πολιτισμού, για όλους τους φίλους της μουσικής, της όπερας και τους θαυμαστές της αξεπέραστης καλλιτέχνιδας. «Μαρία Κάλλας: Η Αθάνατη Ηρωίδα» της Carla Zanin, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20.30 στο θέατρο του Πολύκεντρου (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Μέσα από την παράσταση, το κοινό παρακολουθεί την πολύπλευρη ζωή της Μαρίας Κάλλας, την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή, όπως την κατέγραψε η ίδια στα γράμματά και τα κείμενά της, τα οποία θα αναγνώσει η ηθοποιός Μαριάνθη Κύριου.

Την παράσταση ντύνουν μουσικά αποσπάσματα από τις όπερες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Κάλλας, με ερμηνείες από νέες καλλιτέχνιδες του χώρου όπως η Δανάη – Ελένη Παλικαροπούλου, η Δέσποινα Ανάγνου, καθώς και η Aneta Witosz, μαζί με τον Leonardo De Lisi.

Φιλική συμμετοχή από τους Δημοσθένη Σταυριανό και Φίλιππο Μοδινό.