Η μουσικοχορευτική παράσταση «Ματωμένα Χώματα. Θυμάμαι, άρα υπάρχω» στη Νέα Ιωνία - EKFRASI.net

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Ματωμένα Χώματα. Θυμάμαι, άρα υπάρχω» στη Νέα Ιωνία

|||

..

..

..

 

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Ματωμένα Χώματα. Θυμάμαι, άρα υπάρχω» και ο Γρηγόρης Βαλτινός έρχονται στη Νέα Ιωνία

 

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, στα πλαίσια των Ιωνικών Ημερών Τέχνης και Πολιτισμού 2022, σας προσκαλούν στη μεγαλειώδη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ματωμένα Χώματα. Θυμάμαι, άρα υπάρχω» την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Αγίας Αναστασίας στον Περισσό.

 

Πρόκειται για μια ωδή τιμής και μνήμης στον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας! Συμπράττουν: Πάνος Δημητρακόπουλος, κανονάκι, Κωνσταντίνος Κίκιλης, βιολί, Γιώργος Κωτσίνης, κλαρίνο και καβάλ, Ηλίας Μαυρίκης, κιθάρα, Θοδωρής Κουέλης, κοντραμπάσο, Μανούσος Κλαπάκης, κρουστά.

 

Επιμέλεια και ενορχήστρωση: Γιώργος Κωτσίνης, οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Μαριάνθη Λιουδάκη και Γεώργιος Ντόβολος. Κείμενα απαγγέλλει ο αγαπημένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.

 

Την παράσταση πλαισιώνουν η μεικτή Χορωδία και τα Χορευτικά Τμήματα της Ενώσεως Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας με την καλλιτεχνική επιμέλεια και διδασκαλία των κ. Πέτρου Μήτσου και κας. Ελένης Φιλιππίδη.

 

Είσοδος Ελεύθερη.

 

Δείτε ακόμη:Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»: “3.000 παιδιά περιμένουν χειρουργείο”

 

Επικαιρότητα

Περισσότερα λόγω εορτών προϊόντα στη διανομή Δεκεμβρίου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Με περισσότερα λόγω εορτών προϊόντα πραγματοποιήθηκε η διανομή Δεκεμβρίου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών η καταγγελία για την ανάπλαση της Κουντουριώτου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία παραπέμπει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών την αναφορά κατοίκων του Ηρακλείου για το έργο ανάπλασης της Κουντουριώτου. “…η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη ενδέχεται να