Η Κατερίνα – Σοφία Κατσικοπούλου στη «Νίκη των Πολιτών»

Την αρχαιολόγο Κατερίνα-Σοφία Κατσικοπούλου καλωσορίζει ο Γιάννης Σταθόπουλος στη Νίκη των Πολιτών. Με ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Η Κατερινα-Σοφια γεννήθηκε στον Τσακό της Αγίας Παρασκευής και γνώρισε υπέροχους δασκάλους και συμμαθητές στα σχολεία 6ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο της πολης μας.

Είναι κόρη των εκπαιδευτικών Ανδρέα Κατσικόπουλου και Ευαγγελίας Κουνέλη και περηφανεύεται γιαυτο.

Από ενωρίς ασχολήθηκε με τις τέχνες της μουσικής,του θέατρου και των εικαστικων. Σπούδασε Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,είναι παντρεμένη με τον συνάδελφο της Νίκο Γκιώνη, υποδεχτήκαν μάλιστα στο σπίτι τους κι ένα γλυκό κουταβάκι, τη Foxy.

Η Κατερινα-Σοφια χτύπησε και την πόρτα της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα έχει αφοσιωθεί με μεγάλη αγάπη σε αξίες που έκαναν πάντα τη ζωή ομορφότερη, όπως η κατανόηση, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός για όσα και όσους μας περιβάλλουν.

Με τα δικά της λόγια:

«Με αυτό τον στόχο αποφάσισα να συμμετέχω στην πρωτοβουλία του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» και θα είναι χαρά αν στο δρόμο αυτό βαδίσουμε μαζί!».

Την υποδεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση στο ψηφοδέλτιο της «ΝΙΚΗΣ».