Η Κατερίνα Άρχου στη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Με τον Γιώργο Οικονόμου συντάσσεται η Κατερίνα Άρχου με τη «Νέα Αρχή» να αναφέρει:

«Εμπιστευόμαστε τις νέες και τους νέους της πόλης μας. Με την δική τους ενεργή συμμετοχή θα κάνουμε πράξη την ανανέωση. Δεσμευόμαστε ότι η νεολαία θα λάβει αυτό που της αναλογεί στην λήψη των αποφάσεων, στις θέσεις ευθύνης και στην διοίκηση του Δήμου. Το μέλλον της πόλης στην πρώτη γραμμή.

Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό τομέα καθώς και σε δημόσια προγράμματα. Τα τελευταία έξι χρόνια διατηρεί επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής που δραστηριοποιείται στον τομέα του καφέ.

Έχει πολύ κατασταλαγμένες απόψεις για τα θέματα της πόλης μας, είναι μεθοδική, εργατική και αποδοτική στη δουλειά της. Η συμμετοχή της στα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης που αντιπροσωπεύει την αγωνία, αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον της γενιάς της.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για τα σοβαρά προβλήματα που παραμένουν και αναζητούν λύση και συμφωνούμε στις βασικές προτεραιότητες και στην στόχευση των επομένων ετών. Για την καθημερινότητα, το αστικό περιβάλλον, την καθαριότητα, την στάθμευση, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις κοινωνικές δομές και την συμμετοχή της νεολαίας.

Ζούμε σε μια πόλη που θα πρέπει πολύ γρήγορα με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης, να βελτιώσει πολλά.

Η Κατερίνα με την όρεξη και την φρεσκάδα που διαθέτει θα βοηθήσει σημαντικά.

Καλή επιτυχία Κατερίνα!»

Η δήλωση της Κατερίνας Άρχου

«Γεννήθηκα και ζω στην Αγία Παρασκευή, στην πόλη που αγαπώ.

Δέχτηκα την πρόταση του κυρίου Οικονόμου, γιατί το Πρόγραμμα και οι θέσεις του για βασικά θέματα της πόλης μας, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Με τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου επιθυμώ να συμβάλλω στη βελτίωση και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρηματικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, δημιουργώντας μια σύγχρονη ποιότητα ζωής και ανάπτυξης στο δήμο