Η Γεωργία Χαλαζωνίτου υποψήφια με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Από το γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης,Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη,εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Γεωργία Χαλαζωνίτου, ειδική παιδαγωγός και Γραμματέας Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Γεωργίας Χαλαζωνίτου, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στον Συνδυασμό “Ενωμένοι” τη Γεωργία Χαλαζωνίτου, ειδική παιδαγωγό στο Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου μας και Γραμματέα του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ενωμένοι αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα. Αγκαλιάζουμε τα παιδιά και τους νέους που μέσα από την εξειδικευμένη στελέχωση δημοτικών εκπαιδευτικών δομών θα μπορούν να μοιραστούν ισότιμα τις δυνατότητες που παρέχει η παιδεία και η δημιουργική απασχόληση. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν αποτελεί επιλογή αλλά υποχρέωση όλων μας. Στις προτεραιότητές μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι να στηρίξουμε την ειδική αγωγή, να προσφέρουμε διεξόδους δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά και στους νέους μας με ειδικές ανάγκες με στόχο να εξαλείψουμε την περιθωριοποίηση και την απομόνωσή τους».

Από την πλευρά της η Γεωργία Χαλαζωνίτου, δήλωσε: «Αποφάσισα να συμμετέχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, γιατί έπειτα από πολλά χρόνια στην εκπαίδευση και στον ευαίσθητο χώρο της ειδικής αγωγής και της κώφωσης, επιθυμώ να συμβάλλω στο άνοιγμα μίας αγκαλιάς στο διαφορετικό, ισότιμα, με αξιοπρέπεια, αγάπη και γνώση. Με το σθένος της μαχόμενης γυναίκας, τις αγωνίες της μητέρας και το όνειρο του ποιητή, κοιτώ το μέλλον και βαθιά μου επιθυμία και μόνος μου στόχος είναι κάτι να αλλάξει για αυτό που είναι τόσο διαφορετικό και συγχρόνως τόσο ίδιο με μένα, με όλους μας. Γι’ αυτό που βρίσκεται στη γειτονιά μας, στο σπίτι μας, δίπλα μας. Γι’ αυτό που είναι παιδί, έφηβος, μονογονεϊκή οικογένεια, ανύπαντρη μητέρα, ηλικιωμένος. Με τα χέρια ανοιχτά σε κάλεσμα, θέληση και στόχους, ενωμένη με αυτούς που έχουν τα ίδια όνειρα, για έναν Δήμο με πρόσωπο. Καλή επιτυχία σε όλους όσοι θα δώσουν την ίδια μάχη και είθε ο καλύτερος να ηγηθεί την επόμενη ημέρα».