Η φρουρά Μητσοτάκη προπηλάκισε φοιτητές που διαμαρτυρόταν για τα Τέμπη, καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων και θείος ακόμα μια κοπέλας που “χάθηκαν” στα Τέμπη, καταγγέλλει τη φρουρά Μητσοτάκη ότι προπηλάκισε φοιτητές που διαμαρτυρόταν για τα Τέμπη, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και η μοναδική πια ζωντανή κόρη του. “Της επιτέθηκαν επειδή μαζί με συμφοιτητές της φορούσαν μπλούζες με τα ονόματα των αδικοχαμένων αδερφών της και της ξαδέρφης της”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του ο χαροκαμένος πατέρας.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Ο Νίκος Πλακιάς, ο άνθρωπος που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών καταγγέλλει την προσωπική φρουρά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι προπηλάκισε την κόρη του κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα!

Μαζί με την κόρη του προπηλακισμό δέχτηκαν και άλλοι έξι συμφοιτητές της.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η κόρη του, η οποία σπουδάζει στο νησί όπου βρέθηκε χθες o Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, πήγε παρέα με συμφοιτητές της στο σημείο όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, αλλά μόλις οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς παρατήρησαν ότι στις μπλούζες που φορούσε η ίδια και οι φίλοι της αναγράφονταν τα ονόματα από τις αδερφές και την ξαδέρφη της που χάθηκαν στα Τέμπη, έσπευσαν να τους απομακρύνουν βίαια, προπηλακίζοντάς τους “με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους”.  

Ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του επισυνάπτει και αποδεικτικές φωτογραφίες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

“Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .

Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς 😉 πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία.

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .

Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .

Υ.Γ. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του (Κύριου) στην φωτογραφία (σ.σ. φαίνεται σε κίτρινο κύκλο, όπως τον ζωγράφισε ο Ν. Πλακιάς)να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του.