Η Εύη Μάτση με το Γιώργο Οικονόμου

«Η νέα γενιά στρέφεται στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Καλωσορίζουμε την Εύη Μάτση στην δημοτική μας παράταξη.

..

Η Εύη είναι 20 χρονών, γέννημα θρέμμα της γειτονιάς του Κοντοπεύκου.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 σκηνοθεσία. Έχει ήδη στο ενεργητικό της μία ταινία μικρού μήκους ως παραγωγός, σκηνοθέτης και φωτογράφος.

..

Η Εύη διακρίνεται για τον δυναμισμό της, την ωριμότητά της και την διάθεση που έχει να ασχοληθεί με τα κοινά. Είναι πολύ εργατική, αγαπάει την δουλειά της και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

..

Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες, ιδιαίτερα για την συμμετοχή της νέας γενιάς στα δρώμενα της πόλης. Συμφωνήσαμε ότι η νεολαία δεν έχει τον ρόλο και το μερίδιο που της αναλογεί και ότι πρέπει να γίνουν πάρα πολλά σ’ αυτόν τον τομέα. Με πρόγραμμα, με στόχευση και ενεργό συμμετοχή.

..

Καλή επιτυχία Εύη»

Η δήλωση της Εύης Μάτση:

«Η Αγία Παρασκευή είναι μία πόλη με πολλές φυσικές ομορφιές και με τις καλύτερες προοπτικές.

Όμως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται.

Οι άνθρωποι που είχαν τα ηνία της πόλης δεν έδωσαν λύσεις στα πολλά προβλήματα και δεν την εκπροσώπησαν στο επίπεδο που της αρμόζει.

Η νέα γενιά δεν εκπροσωπείται. Δεν ακούγονται οι απόψεις μας, η φωνή μας, οι προτάσεις μας. Όλα αυτά είχα την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον Γιώργο Οικονόμου και ειλικρινά έμεινα πολύ ικανοποιημένη για τις λύσεις που έχει ήδη επεξεργαστεί, το πρόγραμμά του και τις δεσμεύσεις του για την νεολαία. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης, έχει σχέδιο και σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του και αντίστοιχα δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και πιο φιλική για τους νέους.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ