Η Ελεάνα Τζώρτζη στη «Σύγχρονη Πόλη»

Με τη «Σύγχρονη Πόλη» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Στέφανο Γατσούλη θα πορευτεί στο δρόμο για τις εκλογές η Ελεάνα Τζώρτζη. Ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρει σχετικά:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που η Ελεάνα Τζώρτζη εντάχθηκε στην ομάδα της «Σύγχρονης Πολης».

Η Ελεάνα διακρίνεται για τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα της, τον τρόπο που προσεγγίζει τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μητέρα 2 παιδιών και δραστηριοποιείται στον κλάδο των πωλήσεων. Αυτό που βρήκαμε ως κοινό στόχο είναι το όραμα της για την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την καθοδήγηση των νέων στην εύρεση εργασίας.

Ως μέλος της «Σύγχρονης Πόλης», η Ελεάνα θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην οργάνωση και υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με την τοπική κοινωνική επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα την αξιοποίηση της ως στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας. Οι μοναδικές της εμπειρίες, οι γνώσεις αλλά κυρίως οι διασυνδέσεις που έχει εξασφαλίσει με την έως σήμερα πορεία της μας βοηθούν στο σχεδιασμό ενός πρωτόγνωρου επιχειρηματικού έργου στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας της ενίσχυσης για τη δημιουργία νέων τοπικών αγορών και προώθησης των θέσεων εργασίας.

Καλωσόρισες Ελεάνα, σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να υπηρετήσεις τον δήμο μας και ανυπομονώ να συνεργαστούμε.