Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας

Στην συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής ενάντια στα έργα στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας βρέθηκε η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική. Με ανακοίνωση της αναφέρει:

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, με τη συναινεση της Περιφέρειας Αττικής και του Τοπικού Δήμου, προχώρα απτόητο στην καταστροφή του Μεγάλου Ρεματος Ραφήνας και τη μετατροπή του σε έναν τσιμεντένιο ανοιχτό οχετο. Από χτες οι μπουλντόζες του εργολάβου άρχισαν να ισοπεδώνουν τον οικοτοπο που αποτελεί πνεύμονα για τη Ραφήνα και καταφύγιο για πολλά είδη πανίδας και χλωρίδας.

Οι κάτοικοι συγκεντρωθηκαν σήμερα το πρωί έξω από την είσοδο του εργοτάξιου για να μην αφήσουν τις μπουλντόζες να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Η Αντικαπιταλιστικη Ανατροπή στην Αττική είναι εδώ μαζί τους.

Αυτά είναι τα “έργα αναπτυξης” και “αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης” που υπόσχεται ο Πατουλης για όλη την Αττική. Μισούν το πράσινο, καταστρέφουν τη φύση, τσιμεντοποιουν τους υγροτοπους, προς όφελος των εργολαβων και της οικόπεδο ποίησης όλης της Αττικης.

Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία.

Η καταστροφή που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μέσα σε οριοθετημενο προστατεύει υγρότοπος Α προτεραιότητας, τον οποίον προσπαθούν να καταστρέψουν από το 2007!