Η «Ανανέωση & Συνεργασία» ενισχύει τους σεισμόπληκτους

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και η παράταξη «Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας» συνεχίζουν τις ενέργειες αλληλοβοήθειας και εκτός των ορίων του Δήμου μας, προς τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στη γειτονική μας Τουρκία και στην πολύπαθη Συρία.

Η παράταξη μας «Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας» έχοντας  απόλυτα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βιβλικής καταστροφής που προξενήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό  της  6 Φεβρουαρίου  2023  σε περιοχές της νότιας Τουρκίας και Συρίας,  κάνει έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στην προσπάθεια  για τη συλλογή στοιχειωδώς άμεσων απαραίτητων αγαθών επιβίωσης προς τους σεισμοπαθείς αδελφούς μας των περιοχών που επλήγησαν.

Για το λόγο αυτό παραθέτουμε κατάλογο των απαραίτητων αγαθών άμεσης ανάγκης τα οποία θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Δημοτικής μας παράταξης: 

  • Κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες- σεντόνια ή αν υπάρχει οποιοδήποτε σκηνικό υλικό).
  • Ενδύματα και υποδήματα κυρίως για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλους με την προϋπόθεση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
  • Τρόφιμα  που διατηρούνται εκτός ψυγείου όπως γάλατα- ζυμαρικά- κονσέρβες- ζάχαρη κ.λ.π
  • Χαρτικά  και είδη ατομικής υγιεινής για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλους.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα συσκευασθεί από ομάδα εθελοντών της παράταξής μας και θα παραδοθεί στους φορείς που συγκεντρώνουν αγαθά και τα προωθούν στις χώρες αυτές (Δήμος, Περιφέρεια, Εκκλησία, Ερυθρός Σταυρός, κ.α.)

Η συγκέντρωση αυτών των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της παράταξης που θα είναι ανοικτά κάθε πρωί μέχρι την Παρασκευή 17/2/23, 11:00-13:00 και την Τετάρτη και την Παρασκευή 18:00- 21:00. Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ, Λεωφόρος Ειρήνης 20, 1ος όροφος.

Σας  ευχαριστούμε  εκ των προτέρων.