Η Αλεξάνδρα Σκαρτσίλα – Σπέη στη «Νέα Αρχή»

|||

|||

..
..
..

Στη «Νέα Αρχή» εντάχθηκε η Αλεξάνδρα Σκαρτσίλα – Σπέη δηλώνοντας πως φιλοδοξεί «να συμβάλλει έστω και με ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα ενός Δήμου, αντάξιο των προσδοκιών των Δημοτών του!».  Η κα Σκαρτσίλα – Σπέη ανέφερε τα παρακάτω: 

Οι όμορφες και οι γκρίζες όψεις της πόλης μας είναι σε όλους γνώριμες. Είναι όμως μια πόλη που αγαπάμε, που μας ταλαιπωρεί, που μας θλίβει αλλά και που μας συγκινεί και μας κάνει να χαμογελάμε.

Πιστεύω ότι, θέτοντας την επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία μου στην υπηρεσία των δημοτών, μέσα από την παράταξή μας, την ΝΕΑ ΑΡΧΗ, θα συμβάλλω έστω και με ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα ενός Δήμου, αντάξιο των προσδοκιών των Δημοτών του! 

Ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου δήλωσε τα εξής: 

Τα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης μας αναγκάζουν ολοένα και περισσότερους δημότες να ενεργοποιηθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που η συμπολίτισσα Αλεξάνδρα Σκαρτσίλα – Σπέη, γέννημα θρέμμα της Αγίας Παρασκευής από την γειτονιά του Τσακού, με οικογενειακή εμπειρία και δραστηριότητα στο επιχειρείν, συντάσσεται μαζί μας στην προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Η Αλεξάνδρα είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, λογίστρια – φοροτεχνικός Α’ τάξεως. Θα είναι σημαντική η συνδρομή της και στα κοινά και στην δημοτική μας παράταξη. Καλή αρχή και καλή επιτυχία Αλεξάνδρα.

Αναφέρονται ακόμα τα παρακάτω βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή και κατοικεί στον Τσακό. Πήγε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τσακού και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο επί της οδού Νεαπόλεως. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Λογίστρια- Φοροτεχνικός Α’ τάξεως. Μετά την αποφοίτηση της εργάστηκε για δύο χρόνια στο λογιστήριο του Διαγνωστικού Κέντρου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ (πρώην Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε). Από το 1991 εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση R&S MOTOSPORTS LTD, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, στην οποία είναι και διαχειρίστρια.

Δείτε ακόμα: Άρειος Πάγος: Απόφαση – σταθμός βάζει φρένο σε πλειστηριασμούς από funds