Γ. Παπαδημητρίου: Τους γύρισε την πλάτη ο κ. Μπάμπαλος

Προτίμησε την απουσία ο Δήμαρχος Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος από τη συζήτηση για τα σχολεία.

Το γεγονός καταγγέλει με ανακοίνωσή του ο Γ. Παπαδημητρίου

..

Η αλαζονεία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Μπάμπαλου “χτυπάει κόκκινο” ακόμα και σε πολύ σοβαρά θέματα, όπου δεν επιτρέπεται καμία αλαζονεία και καμία ολιγωρία.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας ο κ. Δήμαρχος αποχώρησε επιδεικτικά πριν την πολύ σοβαρή συζήτηση που επέβαλλε σύσσωμη η αντιπολίτευση, για την κατάσταση των σχολείων.

Η συζήτηση έγινε στον “απόηχο” ακόμα μιας κατάρρευσης σοβά σε σχολική αίθουσα, στο 3ο ΓΕΛ.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο κ. Μπάμπαλος προτίμησε να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο, αρνούμενος έμπρακτα να ακούσει την εκπαιδευτική κοινότητα και όλες τις παρατάξεις για τα προβλήματα. Προφανώς αρνείται να δεσμευτεί δημόσια για το τι θά κάνει η δημοτική αρχή για να πάψουν τα σχολεία μας να αποτελούν κίνδυνο για όσους βρίσκονται μέσα σε αυτά. Είναι φανερό ότι παρά τα γεγονότα, προτίθενται να συνεχίζουν τα ίδια.

Οι δικαιολογίες “αυτά συμβαίνουν παντού” εκτός από το προφανές του ψέματος, δηλώνουν και τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής. Στους διπλανούς Δήμους, έχουμε 1-2 συμβάντα, την ώρα που στο Ηράκλειο έχουμε 6 σημαντικά!

Η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να πιέζει μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ολόκληρη την κοινωνία, ώστε να αλλάξουν οι προτεραιότητες στο Δήμο Ηρακλείου.

Τα σχολεία, τα παιδιά μας πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα

Γιώργος Παπαδημητρίου

Επικεφαλής “Ηράκλειο Πολιτών”

Η τοποθέτηση του Γ. Παπαδημητρίου στο δημοτικό συμβούλιο: