Γυναίκα στην Πάτρα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύντροφο της! (βίντεο)

Πέντε νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν στην Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες

Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει μία κοπέλα στην Πάτρα να προσπαθεί να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την χτυπούσε πηδώντας από το παράθυρο!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το flamis.gr

Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα (όπως και η εγκληματικότητα ανηλίκων) αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Στα πέντε ανέρχονται τα νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων τα τρία ιδιαίτερα σοβαρά, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Πάτρας, το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής.

Στο ένα περιστατικό, μάλιστα, χρειάστηκε να πάνε τρεις φορές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 2 συλλήψεις, εκ των οποίων μία μέσα στη νύχτα και μία χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το συμβάν της οδού Ασημάκη Φωτήλα.

Έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα.

Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφθασε στο σημείο.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε.

Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.