Γρ. Λέων: Θα διεκδικήσουμε τη νίκη το 2028 - EKFRASI.net

Γρ. Λέων: Θα διεκδικήσουμε τη νίκη το 2028

“Θα είμαστε παρόντες και θα διεκδικήσουμε τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2028” τόνισε στην ομιλία του στην εκδήλωση για την βασιλόπιτα ο επικεφαλής της “Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί” Γρηγόρης Λέων

Σε μια εκδήλωση, όπου δεν εκλήθησαν “επίσημοι” επειδή, όπως είπε ο επικεφαλής «ο Δήμος μας δεν έχει ανάγκη από επίσημους αλλά από ενεργούς πολίτες»

..

Όπως πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση “Ο επικεφαλής της παράταξης «Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ», Δρ. Γρηγόρης Λέων, στην ομιλία του υπενθύμισε πως ο συνδυασμός μας αναδείχθηκε στις εκλογές του 2023 ως η πρώτη δημοτική παράταξη της πόλης και παραμένει στις επάλξεις  δίνοντας διαρκώς τη μάχη με γνώμονα τις αρχές, τις αξίες,  και την ηθική, για να τιμήσει την ψήφο των πολιτών.

Τόνισε επίσης πως η παράταξη μας αντιστάθηκε και συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε μορφή διαφθοράς, στο παλιό κατεστημένο και σε εκείνες τις δυνάμεις που επιδιώκουν να κρατήσουν τον Δήμο μας στάσιμο”.

Επικαιρότητα

Παρεμβάσεις από Ν. Ανδρουλάκη, Δ. Κουτσούμπα και Σ. Φάμελλο- Ζητούν άμεσα ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα και Φάμελλο- Ζητούν άμεσα ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Αντιδράσεις και σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα, με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να ζητούν ενημέρωση για τις σοβαρές εξελίξεις στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με