Γονείς 2ου Δημοτικού: Χάλια οι τουαλέτες στο Φιξ

Σε δυσάρεστη θέση βρέθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Ηρακλείου κατά την επίσκεψη τους στο κτήμα Φιξ. Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, «όταν ήρθε η στιγμή οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν τις διαθέσιμες τουαλέτες, ήρθαν αντιμέτωποι με μια απαράδεκτη εικόνα βρωμιάς και ακαθαρσιών, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανάγκη τους στη φύση». Αναφέρουν αναλυτικά:

Την περασμένη Τρίτη 14/03 οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από δασκάλους και τη Διευθύντρια, είχαν τη χαρά να είναι από τα πρώτα παιδιά που επισκέφθηκαν το κτήμα ΦΙΞ σε προγραμματισμένη σχολική εκδρομή. Παρόν ήταν και ο Δήμαρχός μας, κ. Μπάμπαλος που τα υποδέχθηκε και τους μίλησε για το χώρο αυτό.

Δυστυχώς, όταν ήρθε η στιγμή οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν τις διαθέσιμες τουαλέτες, ήρθαν αντιμέτωποι με μια απαράδεκτη εικόνα βρωμιάς και ακαθαρσιών, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανάγκη τους στη φύση.

Ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερα αντανακλαστικά από το Δήμο, ειδικά όταν έχει να κάνει με μικρά παιδιά, τουλάχιστον στα βασικά θέματα όπως αυτό της υγιεινής.