Γιάννης Τζέλης: Πολλά τα προβλήματα στην καθημερινότητα της πόλης μας

Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας σε τοπικό δημοτικό ραδιόφωνο

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Κοινωνίας Βήμα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η αγάπη και το ενδιαφέρον για την πόλη μου, μαζί με την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω τον δημαρχιακό θώκο», δήλωσε ο επικεφαλής της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης «Κοινωνίας Βήμα» και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τζέλης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αν και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η παράταξη στελεχώνεται με ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασία με δυνάμεις, που έχουν συγκλίνουσες πολιτικές καταβολές.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, ο κ. Τζέλης εστίασε σε αυτά της καθημερινότητας (καθαριότητα, φωτισμός και πράσινο), καθώς επίσης και στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια τον δήμο.

«Χρειάζονται μελετημένες παρεμβάσεις για να δοθεί μόνιμη και μακρόπνοη λύση», υπογράμμισε ο Γ. Τζέλης, σχετικά με τις επιπτώσεις της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι κυκλοφοριακό και έλλειψη χώρων στάθμευσης είναι προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και όταν δεν διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου στην ΟΠΑΠ Αρένα.