Γέμισε παιδικές φωνές το Άλσος Βαρβαρέσου για το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού

Το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 31 Μαΐου και φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο Άλσος Βαρβαρέσου μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου. «Πλήθος κόσμου, παιδικές φωνούλες και γέλια γέμισαν το Φεστιβάλ και οι μικροί μας πρωταγωνιστές απόλαυσαν την κάθε στιγμή με τα δεκάδες παιχνίδια και τις πολλαπλές δραστηριότητες που τους προσφέρθηκαν», αναφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Για το φεστιβάλ «θεσμό» για την πόλη, τονίζει πως αυτή «η ετήσια γιορτή για τα παιδιά φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων προσφέροντας μουσική, τραγούδι, χορό, επιδείξεις αθλημάτων, παιχνίδια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, προσκοπική δράση, ξεγνοιασιά, πρωτοτυπία, διαγωνισμούς, δώρα και πολλή διασκέδαση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους». Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μάριο Ψυχάλη παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κας Ευρυδίκης Πρεζεράκου η οποία εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Στη λήξη του 44ου Φεστιβάλ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αύξηση της επισκεψιμότητας που παρατηρήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ και ευχαρίστησε θερμά όλους τους Συλλόγους, Φορείς, Εργαστήρια και Σχολές που συμμετείχαν σ’αυτό, τους χορηγούς, αλλά κυρίως τους εθελοντές και την ομάδα Συντονισμού που μέρα-νύχτα εργάστηκαν ανιδιοτελώς σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζομένους και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνδημότες συνέδραμαν, προσφέροντας τρόφιμα, ενδύματα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο, δημοτική ιματιοθήκη και κοινωνικό φαρμακείο στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου. Ξεχωριστή θέση άφησε για τους μικρούς φίλους, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που αγκάλιασαν με τόση θέρμη και χαρά το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού! Κλείνοντας την ομιλία του ανανέωσε το ραντεβού με για το 45ο Φεστιβάλ Παιδιού με περισσότερες εκπλήξεις και ευχές για Καλό Καλοκαίρι!