Γ. Τομπούλογλου: Δεν είχαμε προϋπολογισμό, τι μπορούσαμε να κάνουμε; (video) - EKFRASI.net

Γ. Τομπούλογλου: Δεν είχαμε προϋπολογισμό, τι μπορούσαμε να κάνουμε; (video)

“Ήταν σημαντικό πρόβλημα το ότι δεν είχαμε προϋπολογισμό ως το Μάρτιο, οπότε δε μπορούσαμε να κινηθούμε πιο γρήγορα”, είπε στο ξεκίνημα ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας δικαιολογώντας τους χρόνους αντίδρασης της δημοτικής αρχής για τον Ιωνικό και εμμέσως “χρεώνοντας” τους προηγούμενους.

Μόνο που το ίδιο γίνεται και φέτος: Είμαστε στο Μάρτιο και ο Δήμος Ν.Φ. – Ν.Χ. δεν έχει προυπολογισμό, με ευθύνη της σημερινής διοίκησης φυσικά.

Στη μακροσκελή τοποθέτησή του ο Γ. Τομπούλογλου δίνει τη δική του εκδοχή των ενεργειών που έκανε για τον Ιωνικό.

Επικαιρότητα

Αυτό θα γίνει στο Ορμούζ αν χτυπήσουν (video)

Συνωστισμός δεκάδων δεξαμενόπλοιων στα στενά του Ορμούζ, κατά τη διάρκεια ιρανικής ναυτικής άσκησης την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα δείγμα του τι θα συμβεί σε περίπτωση