Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Δήμος βράβευσε τα παιδιά μας που πέτυχαν!

Το θεσμό της βράβευσης επιτυχόντων μαθητών είχε επαναφέρει η διοίκηση Σταθόπουλου, καθώς η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής την είχε σταματήσει – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Παράταξης “ΝΙΚΗ των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “ΝΙΚΗ των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Βραβεύσαμε το βράδυ της Τρίτης 3/12, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και φοιτούν ήδη στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η εκδήλωση του Δήμου, έγινε στο όμορφο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου (πρ. Μπαρμπίκα), του Σχολείου που πετύχαμε την ολοκλήρωση και λειτουργία του.

Η βράβευση των επιτυχόντων, που είχε σταματήσει να γίνεται στην προηγούμενη Δημαρχιακή θητεία, ήταν από τις πρώτες ενέργειες που κάναμε αναλαμβάνοντας το 2014 μαζί με πολλά άλλα (αναπλάσεις προαυλίων, αιθουσών και χώρων υγιεινής, ασανσέρ, υποτροφίες, εκτεταμένους ελαιοχρωματισμούς, ράμπες κ.α.).

Σε όλα τα παιδιά ευχόμαστε καλή πρόοδο στις Σχολές τους, επιτυχίες στις επιδιώξεις τους, αλλά και στους μη επιτυχόντες καλή συνέχεια με στόχευση και αγώνα.