Γ. Σταθόπουλος: Να σηκώσουμε την Αγία Παρασκευή ψηλότερα

Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν όλα στην Αγία Παρασκευή με τον Γιάννη Σταθόπουλο να ευχαριστεί τους δημότες καλώντας τους «να σηκώσουμε την Αγία Παρασκευή ψηλότερα». «Τη δεύτερη Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία», καταλήγει στο μήνυμα του.

Ο υπ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρει αναλυτικά:

Όλες και όλοι εμείς που συναπαρτίζουμε την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» και ο επικεφαλής μας Γιάννης Σταθόπουλος πρ. Δήμαρχος, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας για τη δύναμη που μας έδωσαν και για τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη ΝΙΚΗ για την πόλη μας.

Δεχόμαστε την ψήφο σας, με ταπεινότητα και με αίσθημα χρέους να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και στις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του τόπου.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους και όλες τους συνδημότες μας που ίσως δεν συναντηθήκαμε στην κάλπη, αλλά συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στις γειτονιές της πόλης.

Σας ευχαριστούμε για τον ζωντανό διάλογο, για τις ιδέες, τις προτάσεις και τις απόψεις που ανταλλάξαμε.

Λάβαμε το μήνυμά σας να κάνουμε ακόμα περισσότερα για να σηκώσουμε την Αγία Παρασκευή ψηλότερα κι αυτό το μήνυμα, το δικό σας μήνυμα, στέλνουμε για την επόμενη Κυριακή.

Απέναντι στις φωνές της μικροπολιτικής, αντιπαραβάλουμε τις αξίες της συλλογικότητας και της ανιδιοτέλειας.

Τη δεύτερη Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.