Γ. Σταθόπουλος: Η Κωνσταντίνα Παυλοπούλου στη «Νίκη των Πολιτών»

Ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου για τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Παυλοπούλου

Καλωσορίζουμε με χαρά την Κωνσταντίνα (Ντίνα) Παυλοπούλου στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στο Λεοντάρι Αρκαδίας και σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΑΒΣΘ).

Αγιοπαρασκευιώτισα από το 1995 και μητέρα δυο παιδιών εντάχτηκε από την πρώτη μέρα στον κοινωνικό ιστό της πόλης ενεργά και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Έμπειρη στα της δημοσιογραφίας με πολυετή παρουσία στον έντυπο Τύπο και το ραδιόφωνο, η Κωνσταντίνα έχει κάνει δημοτικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για το περιοδικό «Εν Αγία Παρασκευή» αλλά και το ραδιόφωνο ERT OPEN.

Μετά από πέντε χρόνια διαμονή στις Βρυξέλλες, επέστρεψε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και γνώση, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια της «Νίκης των Πολιτών» για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ο κύριος στόχος της είναι η προώθηση της οικολογικής συνείδησης και η πράσινη ανάπτυξη της τοπικής μας κοινότητας. Επιπλέον, ως δημοσιογράφος, είναι πάντα διαθέσιμη για συνεντεύξεις και ανοιχτή σε κάθε Αγιοπαρασκευιώτη που επιθυμεί να μοιραστεί τις απόψεις του/της δημοσίως.