Γ. Σταθόπουλος: Η Φανή Κουτσολιάπη στη «Νίκη Πολιτών»

Στη «Νίκη Πολιτών για την Αγία Παρασκευή» εντάσσεται η Φανή Κουτσολιάπη ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. «Την καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και αναμένουμε την βοήθεια της σε πολλά, αλλά και στην συνολική βελτίωση των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου μας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Με ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά:

Καλωσορίζουμε την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΦΑΝΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΠΗ στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Φανή γεννήθηκε και μένει στην Αγία Παρασκευή στον Άγιο Ιωάννη και μετά τα μαθητικά της χρόνια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο, σπούδασε και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής στο πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

Υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα βόλεϊ του Πήγασου, αθλήτρια στίβου, αθλήτρια τοξοβολίας στο σύλλογο Αχαιοί Αγ. Παρασκευής και έχει εργασθεί επί 5 χρόνια στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας στον ΠΑΟΔΑΠ.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και παράλληλα ως personal trainer γυμναστικής με γυναίκες και είναι μητέρα δύο παιδιών που έχουν ακολουθήσει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στα σχολεία της πόλης μας.

Την καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και αναμένουμε την βοήθεια της σε πολλά, αλλά και στην συνολική βελτίωση των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου μας.