Γ. Πισιμίσης: Η δημοτική αρχή παίρνει χαμηλό βαθμό

Σε συνέντευξη του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης σχολίασε πως «η σημερινή δημοτική αρχή της πόλης παίρνει χαμηλό βαθμό σε μια σειρά από τομείς και υπηρεσίες». Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει αναλυτικά:

Δριμύτατη κριτική στην δημοτική αρχή του Ξένου Μανιατογιάννη άσκησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πνοή για τα Βριλήσσια» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο κ. Πισιμίσης απέδωσε ολιγωρία της δημοτικής αρχής στη διεκδίκηση πόρων και την βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό σε μία σειρά από τομείς και υπηρεσίες, όπως τα αντιπλημμυρικά, τις σχολικές υποδομές, τα πεζοδρόμια, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα κ.λ.π.

«Βασική μας προτεραιότητα, αν μας εμπιστευτούν οι Βριλησσιώτες, θα είναι η ανασυγκρότησης της διοίκησης του δήμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Πισιμίσης, ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα πως η παράταξή του έχει ανοίξει ένα αυτοδιοικητικό παράθυρο εισδοχής ανθρώπων από όλους τους κομματικούς χώρους, που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Πισιμίση πατώντας ΕΔΩ.