Γ. Παπαδημητρίου για 7ο Δημοτικό: Φροντίστε να είναι στην ώρα του – EKFRASI.net

Γ. Παπαδημητρίου για 7ο Δημοτικό: Φροντίστε να είναι στην ώρα του

Ανακοίνωση του Γ. Παπαδημητρίου, επικεφαλής του “Ηράκλειο Πολιτών” για το 7ο δημοτικό σχολείο και τις εργασίες αποκατάστασης.

..

Να λειτουργήσει το 7ο Δημοτικό σχολείο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πέρασαν δύο μήνες από το κλείσιμο του 7ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Αττικής επειδή κρίθηκε επικίνδυνο από την ΥΔ.ΟΜ.

Μόλις προχθές δόθηκε στους γονείς χρονοδιάγραμμα εργασιών, το οποίο φαίνεται πως εκτείνεται και εντός της σχολικής χρονιάς.

Το αίτημα των γονέων για την ολοκλήρωση των εργασιών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε ένα σχολείο ασφαλές, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις μας βρίσκει σύμφωνους και αρωγούς.

Η διοίκηση του κ. Μπάμπαλου μας έχει αποδείξει ότι αν επιθυμούμε την ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας πρέπει να επαγρυπνούμε και να πιέζουμε.

Δεν ξεχνάμε ότι εν έτει 2025 βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης ζημιών από το σεισμό του 2019!

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η διοίκηση του Δήμου να μην δείξει τη συνηθισμένη “αποτελεσματικότητά” της και οι μαθητές του 7ου Δημοτικοί σχολείου να μπουν στο σχολείο του έγκαιρα.

Γιώργος Παπαδημητρίου

επικεφαλής Ηράκλειο Πολιτών

Επικαιρότητα