Γ. Ουσακόφ: Η Ρωσία θα υποστηρίξει τον Τραμπ για το βραβείο Νόμπελ 2026. Το 2025 το πήρε μια πράκτορας - EKFRASI.net

Γ. Ουσακόφ: Η Ρωσία θα υποστηρίξει τον Τραμπ για το βραβείο Νόμπελ 2026. Το 2025 το πήρε μια πράκτορας

Ο ευτελισμός και η προφανής πολιτική σκοπιμότητα διαφόρων βραβείων, με κυρίαρχα τα βραβεία Νόμπελ αναδεικνύεται από τη δήλωση του βοηθού του Ρώσου προέδρου Γ. Ουσακόφ για το αν η Ρωσία θα υποστήριζε να δοθεί Νόμπελ ειρήνης στον Τραμπ ότι “η Ρωσία πιθανότατα θα το υποστήριζε σε αυτό το σημείο, εάν της ζητηθεί».

Απομένει να δώσουν και ένα στον Νετανιάχου για να συμπληρωθεί η εικόνα περί βραβείων.

Το Νόμπελ Ειρήνης το 2025 απονεμήθηκε στην “μπροστινή” των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα Μαρία Ματσάδο, την οποία κάποιος άνετα μπορεί να χαρακτηρίσει και κανονική πράκτορα των ΗΠΑ.

Έχει επανειλλημένα ζητήσει στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, προφανώς για να την κάνουν πρόεδρο αφού δε μπορούν μέσω εκλογών και φυσικά δεν είναι τυχαία η συγκυρία ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στην Βενεζουέλα.

Θα ήθελαν να έχουν και πρόεδρο (δοτή φυσικά) με βραβείο Νόμπελ!

Επικαιρότητα

Στο ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου αντιπροσωπεία γονέων

Το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου ( Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) επισκέφθηκαν η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής Δέσποινα Βάμβουκα, μαζί με την Ισιδώρα Βασίλη, μέλος