Γ. Οικονόμου: Μας απέκλεισαν από τις σχολικές επιτροπές (vid)

Καταγγέλει Ζορμπά και Σταθόπουλο ο Γ. Οικονόμου

Επίθεση του Γιώργου Οικονόμου σε Ζορμπά και Σταθόπουλο για τη μη συμμετοχή της παράταξής του στις σχολικές επιτροπές.

..

Η εξέλιξη αυτή έχει μικρή πρακτική αξία, αφού στις 28 Ιουνίου κλείνουν και οι σχολικές επιτροπές.

..

Η ανακοίνωση Οικονόμου:

Σε μία πρωτοφανή αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική ενέργεια, κατέληξε η συνεννόηση δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Νίκη και Αγία Παρασκευή η πόλη μας) για τον ορισμό εκπροσώπων στα Νομικά Πρόσωπα των Σχολικών Επιτροπών.

..
Υιοθέτησε την πρόταση Ζορμπά (παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς Σταθόπουλου) να αποκλειστεί η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή,  δηλαδή η τρίτη παράταξη της αντιπολίτευσης και να εκπροσωπηθούν όλες οι άλλες,  ακόμη και η έβδομη!!! με το αστείο πρόσχημα ότι ο επικεφαλής της Νέας Αρχής εξελέγη με τις ψήφους της συμπολίτευσης Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής!!!
Είναι μία πράξη ακραία αντιδημοκρατική που παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας και τον σεβασμό της λαϊκής ετυμηγορίας.

..
Καταγγέλλουμε στους δημότες αυτόν τον πολιτικό εκτροχιασμό και εναγκαλισμό Ζορμπά- Σταθόπουλου που κατέληξε “τιμωρητικά” στον αυθαίρετο αποκλεισμό της παράταξής μας.

..

Όπως μάλιστα δήλωσε ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,  αν γίνει δεκτή  αυτή η λογική,  θα προσφύγουμε κατά της απόφασης, δεδομένου μάλιστα ότι η σχετική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε χωρίς τα ονόματα της αντιπολίτευσης.
..

Σημειωτέον ότι οι παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση” και “Φυσάει κόντρα” με δηλώσεις των επικεφαλής διαχώρισαν την θέση τους από αυτόν τον αποκλεισμό και την παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας.
..

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι οι υπόγειες διαδρομές στην πόλη μας καλά κρατούν με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ