Γ. Μυλωνάκης: Το δικαίωμα στην εκπαίδευση δεν χωρά αποκλεισμούς

Τη στήριξη του στο αίτημα των συλλόγων γονέων για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Παρασκευής εκφράζει ο Γιάννης Μυλωνάκης. Με ανακοίνωση της η παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» αναφέρει:

Το δικαίωμα στην εκπαίδευση και τη γνώση δεν χωρά αποκλεισμούς

Στηρίζουμε ενεργά το αίτημα των συλλόγων γονέων για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Παρασκευής

Υπόμνημα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, στην Αγία Παρασκευή, παρέδωσαν το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου αντιπροσωπείες της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής σχετικά με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Αγίας Παρασκευής. Στο υπόμνημα οι γονείς διατύπωναν τα αιτήματα να διασφαλιστεί η φοίτηση όλων των μαθητών και μαθητριών στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα για το σχολικό έτος 2023-2024 και να ανεγερθεί και λειτουργήσει ένα νέο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ώστε να καλυφθούν όλες οι σχετικές ανάγκες.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των δύο φορέων, έδωσε το «παρών» στη συγκεκριμένη δράση, μέσω της παρουσίας της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου και γ.γ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής Τάνιας Νικολούλια και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Γιάννη Πατάκα και Δημήτρη Καράντζαλου.

Οι υποψήφιοί μας μετέφεραν στους συγκεντρωμένους το μήνυμα του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, ότι οι «Αλλάζουμε», με αίσθημα ευθύνης, στέκονται πάντα δίπλα στα άτομα με κάθε είδους αναπηρία, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και αγώνα που δίνουν. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για νέους ανθρώπους που διεκδικούν το δικαίωμα να έχουν απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση στην εκπαίδευση και τη γνώση.

Για τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» η επόμενη μέρα στην πόλη μας πρέπει και θα είναι… προσβάσιμη σε όλους.