Γ. Μυλωνάκης και Ν. Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Αγ. Παρασκευής

Επίσκεψη στη Στέγη Γερόντων του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των ωφελούμενων και ακολούθως μαζί με την Υπουργό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ενόψει του Πάσχα με τους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό».

«Την Υπουργό και τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πατέρας Κωνσταντίνος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης», προσθέτει ο Δήμος.

Καταλήγει σημειώνοντας: «Ο κ. Μυλωνάκης τον συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο που κάνει η Δομή, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Μονάδας υπέρ των περίπου 40 ωφελούμενων. Τέλος ευχαρίστησε και την κα Κεραμέως η οποία, όπως ανέφερε, πάντα είναι στο πλευρό της πόλης της Αγίας Παρασκευής».