Γ. Μυλωνάκης: Η Αγία Παρασκευή αλλάζει σελίδα (video)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων των «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» με την παράταξη να κάνει λόγο για «βραδιά – προάγγελο νίκης» αναφέροντας αναλυτικά:

Σε βραδιά – προάγγελο νίκης εξελίχθηκε η νύχτα της Πέμπτης 13 Ιουλίου για τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή». Η μαζική συμμετοχή των φίλων της παράταξης στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μας όχι μόνο μας δίνει τεράστια δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα να αλλάξουμε την πόλη μας, αλλά σηματοδοτεί και τη μεγάλη θέληση των πολιτών να αφήσουν πίσω το παλιό και να γυρίσουν οριστικά σελίδα στην Αγία Παρασκευή.

Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Ευεργέτου Γιαβάση ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη μας στάσιμη, δέσμια ξεπερασμένων πολιτικών που γνωρίσαμε και πλέον θέλουμε να αφήσουμε οριστικά πίσω.

Η βραδιά των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου μας ξεκίνησε με τον Αγιασμό από τον πατέρα Αθανάσιο Ζημπούλη, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Αμέσως μετά μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τη εκδήλωση και τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που είχε ασφυκτικά γεμίσει τον πεζόδρομο. Χειροκρότημα που έγινε ακόμη πιο έντονο όταν ο ομιλητής, στα πρώτα λόγια του, ανέφερε ότι «το χθες έχει χάσει ήδη τη μάχη και δεν το ξέρει. Το αύριο της πόλης δίνει βροντερό “παρών”, σήμερα, εδώ, αυτή τη στιγμή».

Ο Γ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε τους φίλους της παράταξης «που μας δίνετε δύναμη, που στηρίζετε την προσπάθειά μας να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή», ενώ αμέσως μετά προχώρησε σε μια σύντομη καταγραφή των όσων συμβαίνουν σήμερα στην πόλη και την κρατούν τόσο πίσω σε σχέση με τους όμορους Δήμους.

«Θα δείτε τις επόμενες μέρες να ανακοινώνονται έργα για τα οποία δεν έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους, που επί τέσσερα χρόνια τα είχαν στα συρτάρια τους οι “αρμόδιοι” και τα εμφανίζουν τώρα μήπως σώσουν την παρτίδα» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των «Αλλάζουμε», προσθέτοντας:

«Αυτό είναι το παλιό. Αυτό κάνει τώρα ο κ. Ζορμπάς, το ίδιο έκανε και στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Σταθόπουλος. Ας τελειώνουμε με τα ψευτοδιλήμματα. Ας το πούμε καθαρά: Ζορμπάς και Σταθόπουλος δε μπορούν. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δοκιμάστηκαν και ήρθε η ώρα να αποδοκιμαστούν.

«Στις 8 Οκτωβρίου θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Όχι μόνο θα είμαστε στον δεύτερο γύρο, αλλά θα είμαστε οι νικητές των εκλογών. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε. Για να φυσήξει αέρας αλλαγής και ανανέωσης, για να σηκώσουμε επιτέλους μανίκια και να δουλέψουμε, όπως τόσοι άξιοι και ικανοί άνθρωποι ξέρουν» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γ. Μυλωνάκης, αποσπώντας για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα των φίλων της παράταξης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματος του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», ενώ ανακοινώθηκαν και οι δύο νέες ψηφιακές εφαρμογές («Ακούμε τη φωνή σου» και «Στείλε την ιδέα σου»), μέσω των οποίων εγκαινιάζεται ένα νέος, σύγχρονος και άμεσος τρόπος αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες.

Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των παλαιότερων, αλλά και των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα δώσουν, μαζί με τον Γιάννη Μυλωνάκη, τη μάχη για να φύγει το παλιό και να φυσήσει αέρας ανανέωσης απ’ άκρου εις άκρον στην Αγία Παρασκευή. Όλοι μαζί έγιναν μια ομάδα, δίπλα στον επικεφαλής, χαιρετώντας τους φίλους της παράταξης, που ανταπέδωσαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Η συνέχεια δόθηκε με μουσική, κεράσματα και χαλαρή συζήτηση, επισφραγίζοντας μια πολύ ζεστή βραδιά και όχι μόνο από πλευράς θερμοκρασίας…

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι:

Βασίλης Γιαννακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος

Υποψ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Νίκος Ζόμπολας, Μίνα Μουχτούρη, Γεωργία Πίσπα, Γιώργος Μιχαήλ, Γιώργος Ντούρος

Δημοτικοί Συμβουλοι:

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Πρώην Δήμαρχοι:

Μήνυμα στήριξης από Λεονάρδο Χατζηανδρέου

Παύλος Καμάρας, πρώην δήμαρχος Πεύκης

Γιώργος Κουράσης, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου

Γιώργος Μπρούλιας, πρώην δήμαρχος Αθηναίων

Γιώργος Λαζουρας, πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων

Πρώην Αντιδήμαρχοι:

Κώστας Χατζηανδρέου

Καίτη Μοσχονά

Γιάννης Γουργούλης

Γιάννης Σιδέρης

Ελισάβετ Πετσατώδη

Πρόεδροι Συλλόγων:

Θοδωρής Μπριάνης πρόεδρος εφέδρων αξιωματικών ανατ. Αττικής

Βασίλης Σαββίδης, πρόεδρος Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη για όλους»

Αντωνία Λιάπη, Υπεύθυνη ομάδας Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη για όλους»

Μάκης Κρασανάκης, Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη για όλους»

Τάσος Πικούνης πρ. Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη

Δημήτρης Νικόλσκυ πρόεδρος του Ιδρύματος Παιδική Στέγη

Αλλο:

Πολύδωρος Συρίγος, Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης

Νίκος Πράσος Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου

Πέτρος Πουλάκης, Δημ Σύμβουλος Σπάτα Αρτέμιδα

Παπαδόπουλος Γιώργος, Δημ Σύμβουλος Κηφισιάς

Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς

Βούλα Νικολάου μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Πασοκ Κιναλ βόρειου τομέα

Γιώργος Παπαβασιλείου, πρωην Γεν. Γραμματέας Δήμου Αγίας Παρασκευής

& Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πασοκ-Κιναλ

Ντόρα Κουτροκόη Δημοσιογράφος Έλενα Μουλουδάκη

Σωτήρη Ζώτο