Φτάνει κι ως εδω το αλισβερίσι (video)! - EKFRASI.net

Φτάνει κι ως εδω το αλισβερίσι (video)!

Το αίτημα κατόχου κυλικείου από εκμισθωτή – συγγενικό πρόσωπο δημοτικού συμβούλου – να κάνει πρόωρη λήξη μίσθωσης “έβγαλε από τα ρούχα τους” τους Γ. Παπαδημητρίου και Π. Βλασσόπουλο.

“Να υπάρχει λίγη ντροπή” είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαδημητρίου.

“Φτάνει – και ως εδώ” φώναξε ο Π. Βλασσόπουλος. “Είναι αλισβερίσι της δημοτικής αρχής με το συγκεκριμένο κύριο και ο ρόλος που έπαιξε στις δημοτικές εκλογές”.

..

Απέλπιδες προσπάθειες του προέδρου Νώντα Σπυρόπουλου – για μια ακόμα φορά – να ξεπεράσει τη δύσκολη στιγμή με κοινοτυπίες του στυλ “πρέπει να γίνει σοβαρή έρευνα” κλπ, χωρίς εκ του ρόλου του να έχει το δικαίωμα να σχολιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μίσθωμα, σύμφωνα με τον Κ. Κουτρούλη, είχε μειωθεί στο παρελθόν κατά 50%.

Επικαιρότητα

Ρωσία και Κίνα καταδικάζουν την αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα και ζητούν την απελευθέρωση Μαδούρο και της συζύγου του

Ρωσία και Κίνα καταδικάζουν με τον πλέον σαφή τρόπο την αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του. Ήδη οι ΗΠΑ

Η Εθνική Παλαιστινιακή Επιτροπή BDS (BNC) καταδικάζει την επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της Βενεζουέλας

Η Εθνική Παλαιστινιακή Επιτροπή BDS (BNC), η μεγαλύτερη συμμαχία της παλαιστινιακής κοινωνίας των πολιτών και ηγετική δύναμη του παγκόσμιου κινήματος BDS, καταδικάζει την εγκληματική και