Γελοίες δικαιολογίες για την Τράπεζα Θεμάτων!

Τη γελοιοδέστερη των δικαιολογιών για την καταστροφική εξέλιξη της τράπεζας θεμάτων εν μέσω εξετάσεων χρησιμοποίησε ο Άκης Σκέρτσος!

..

Η οφθαλμοφανής πλέον σε όλους ανικανότητα στο να προστατεύσουν την ηλεκτρονική λειτουργία του κράτους οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες, όπως αυτή που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Ουσιαστικά, αν κάποιος αποδεχτεί το επιχείρημά του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το “επιτελικό κράτος” δεν είναι παρά μια φούσκα, αφού λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό, αυτό του κόμματός του. Δηλαδή δεν είναι κράτος!

..

Μετά τους ισχυρισμούς για την κυβερνοεπίθεση «μεγατόνων» στην πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων ο κ. Σκέρτσος τα «έριξε» στην απλή αναλογική εξηγώντας πως αυτή τη στιγμή έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση και όχι μια πολιτική κυβέρνηση που μπορεί να προστατεύει τη λειτουργεία του κράτους. «Καθημερινά δεχόμαστε κυβερνοεπιθέσεις. Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το έχουμε αποτρέψει. Όμως, θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ΝΔ στην κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

..

«Δηλαδή αν ήταν η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση δεν θα είχε υπάρξει αυτό το πρόβλημα;», ρώτησαν τον κ. Σκέρτσο οι δημοσιογράφοι με τον ίδιο να απαντά πως «δεν επιρρίπτουμε ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση».

..

Στη συνέχεια, όμως υποστήριξε πως για αυτό «προκύπτει ανάγλυφα ο λόγος να έχουμε μια πολιτική κυβέρνηση για να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους…Νομίζω ότι μπορεί να γίνει μια σύγκριση όταν έχεις μια κυβέρνηση που γνωρίζει τα θέματα». «Βρισκόμαστε στο πλαίσιο υπηρεσιακής κυβέρνησης που μας έχει οδηγήσει η νάρκη της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πολιτικό μας σύστημα», πρόσθεσε.