Φεστιβάλ Ρεματιάς: Μουσική παράσταση – αφιέρωμα στους Beatles

Σήμερα, Παρασκευή 25 Αυγούστου και ώρα 9.00′ μ.μ. στο θέατρο Ρεματιάς – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Τη μουσική παράσταση Itwas 60 yearsagotoday – AlookbackattheBeatleseffect παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 25 Αυγούστου, το συγκρότημα The Beatles Live Tribute Band, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την εισβολή των Beatles στην Αμερική και την έναρξη της Beatlemania.

Οι The Beatles Live Tribute Band ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών, με παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παρουσιάζουν το μουσικό αφιέρωμα στη δηµοφιλέστερη µουσική µπάντα όλων των εποχών, σε μια παράσταση δίωρης διάρκειας, εµπλουτισµένη µε οπτικοακουστικό υλικό που υπόσχεται να μεταφέρει ζωντανά στο κοινό, τη μουσική που μεγάλωσε και λατρεύτηκε από μια ολόκληρη γενιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου