Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας στην Πεύκη

ΠΕΥΚΗ

.

Ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας»στο άλσος Βαρβαρέσου Πεύκης με διοργανωτή την κινηματογραφική λέσχη Πεύκης.Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

.

«Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας» – Άλσος Βαρβαρέσου Πεύκης Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Άλσος Βαρβαρέσου από 19 έως 23 Ιουνίου 2023, η “Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

.

Η “Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας” διοργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης και σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με δράσεις που συνδύαζαν την ψυχαγωγία με την κινηματογραφική παιδεία και απευθύνονταν σε μαθητές Α/θμιας και Β θμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς σχολείων της περιοχής της Πεύκης καθώς και σε κάθε οικογένεια.

.

Παρακολουθήσαμε προβολές και αναλύσεις πέντε βραβευμένων ταινιών από τη μοναδική του είδους της στην Ελλάδα Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου με εξειδικευμένους συνεργάτες και στόχο να φέρουμε τα παιδιά και τους νέους σε επαφή με την Τέχνη του Κινηματογράφου.

.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιο Πατούλη για την υποστήριξη της Περιφέρειας και το Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Αναστάσιο Μαυρίδη, για την παραχώρηση του χώρου και όλους όσους, μικρούς και μεγάλους, παρευρέθηκαν.

.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης

H Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
\Έλλη Μήτση Ελευθερία Χάρη – Δερμιτζάκη

.