Εθελοντική αιμοδοσία από το παράρτημα ΝΙΦΗΜ της ΕΑΕ και τον Ιωνικό Σύνδεσμο

Ως φόρος τιμής στα θύματα του Μπλόκου της Καλογρέζας και σε συνεργασία με την Ένωση Σπάρτης Μ.Ασία και τον Σύλλογο Ποντίων “ΣΙΝΩΠΗ”, – Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρες 9.00′ π.μ. έως 1.30′ μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας (Αλατσάτων 27, Νέα Ιωνία).Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Από το Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Τιμούμε την 79η επέτειο του Μπλόκου της Καλογρέζας

Ενισχύουμε τις ανάγκες για αίμα των ασθενών του Γ.Ν. Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα).

Το ενιαίο παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε με την συνεργασία του Ιωνικού Συνδέσμου, της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας, και του Συλλόγου Ποντίων «ΣΙΝΩΠΗ», διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, και σας καλούμε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, και ώρες 9.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας (Αλατσάτων 27, Νέα Ιωνία),  να δώσουμε αίμα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή! Αιμοδοσία μια εθελοντική πράξη κοινωνικής προσφοράς, ευαισθησίας και Πολιτισμού. Μια πράξη αλληλεγγύης και Αγάπης! Στην μνήμη των Παναγιώτη Βλασσά 31/03/2021 και Βασίλη Μαγκαναδέλλη 12/04/2021.

Δώσε αίμα. Κράτησε τον κόσμο ζωντανό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 213-0337798. Η αιμοληψία θα γίνεται με ραντεβού.