Εργασίες κατασκευής Παιδικής Χαράς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. “Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο συνολικό μας σχέδιο για τη στήριξη της δημόσιας προσχολικής εκπαίδευσης”, τονίζει στη δήλωση του ο Δήμαρχος της πόλης, Μάριος Ψυχάλης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, στα πλαίσια της σταθερής του μέριμνας για τις σχολικές και τις αθλητικές του υποδομές, προχωρά στην κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς στο προαύλιο του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, με σκοπό τα παιδιά να παίζουν με απόλυτη ασφάλεια.
Οι εργασίες από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγες ημέρες, στο προαύλιο του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης στο Ηλιακό Χωριό, θα παραδοθεί μια υπέροχη και πιστοποιημένη παιδική χαρά, η οποία θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώνει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την κατασκευή νέας, σύγχρονης και πλήρως πιστοποιημένης Παιδικής Χαράς στο προαύλιο του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, που θα προσφέρει στα παιδιά μας έναν ασφαλή, ποιοτικό και ευχάριστο χώρο παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο συνολικό μας σχέδιο για τη στήριξη της δημόσιας προσχολικής εκπαίδευσης. Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει με συνέπεια να επενδύει έμπρακτα στη βελτίωση των σχολικών υποδομών και στην ποιότητα ζωής των παιδιών και των οικογενειών της πόλης μας.»




