Έρχεται το εορταστικό “Περιστέρι πολλών αστέρων”

Με καθημερινές εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και μεγάλους που θα περιλαμβάνουν Carousel, Λούνα Παρκ, Γιορτινά Τρενάκια, αλλά και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής, όπως τονίζει το γραφείο τύπου του Δήμου Περιστερίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Περιστερίου και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι, από τις 4 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2024 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, με μεγάλες συναυλίες, καθημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις!

Από το πρωί μέχρι και το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό «Περιστέρι» με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!

Καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα, με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια και μουσικά δρώμενα.

Με είσοδο ελεύθερη παντού, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» και στα θέατρα της πόλης.