Επιτυχημένη συγκέντρωση από την Εκτός Σχεδίου

«Αισιοδοξία» εκφράζει η «Εκτός Σχεδίου» μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, με κεντρικούς ομιλητές την Αγγελική Βάσιλα και τον Παναγιώτη Κουτσό από την κίνηση αλλά και την Δέσποινα Κουτσούμπα, υπ. περιφερειακή σύμβουλο με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική». «Τόσο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όσο και στο περιφερειακό η φωνή των κινημάτων, των αγωνιζόμενων κατοίκων, της νέας γενιάς θα είναι παρούσα και δυνατή», τονίζει η «Εκτός Σχεδίου».

Με ανακοίνωση της αναφέρει αναλυτικά:

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Εκτός Σχεδίου, Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία», την Παρασκευή 29/09 στην πλατεία Σημηριώτη.

Στην εκδήλωση έκανε ένα σύντομο άνοιγμα η Αγγελική Βάσιλα, επικεφαλής της κίνησης στις προηγούμενες εκλογές, ενώ η βασική τοποθέτηση έγινε από τον Παναγιώτη Κουτσό δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της κίνησης στην φετινή εκλογική διαδικασία, που αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση και την περίοδο που γίνονται οι εκλογές, με ιδιαίτερη αναφορά στα ζητήματα που υπάρχουν στη Νέα Ιωνία, και κυρίως τις προτάσεις μας σε μια σειρά σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας ως κάτοικοι της περιοχής, όπως είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες, οι ελεύθεροι χώροι, ο πολιτισμός, το ζητήματα της στέγασης και των ενοικίων, οι φασιστικές επιθέσεις και τη συμβολή μας στη μεγάλη ανάγκη να πάνε τα πράγματα αλλιώς.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική που παρεμβαίνει στις εκλογές στην περιφέρεια Αττικής. Στην τοποθέτησή της έγινε αναλυτική αναφορά στην περίοδο που διανύουμε και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργαζόμενη πλειοψηφία και η νεολαία, στην κατάσταση που βιώνουμε με τα θέματα πολιτικής προστασίας όλο το τελευταίο διάστημα , που ζήσαμε τραγικές καταστάσεις με τις πλημμύρες και τις φωτιές, στα έργα που χρηματοδοτεί η περιφέρεια, αλλά και στην αυταρχική θωράκιση των θεσμών του τοπικού κράτους όπως είναι οι δήμοι και η περιφέρεια.

Ακολούθησε πλήθος παρεμβάσεων από τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση που έθεσαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας και τα ζητήματα που πρέπει να αναπτύξει την παρέμβασή της η Εκτός Σχεδίου το επόμενο διάστημα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάχυτη την αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και στην περιφέρεια της Αττικής, το αντιδημοκρατικό όριο του 3% και ότι τόσο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όσο και στο περιφερειακό η φωνή των κινημάτων, των αγωνιζόμενων κατοίκων, της νέας γενιάς θα είναι παρούσα και δυνατή.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε με μεγάλη συμμετοχή, πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της Εκτός Σχεδίου, καθώς τα έξοδα της εκλογικής μάχης είναι τεράστια και η μόνη δυνατότητα κάλυψης τους είναι η συνεισφορά του κόσμου.