Επίσκεψη Αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης

Επίσκεψη Αλληλεγγύης στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης πραγματοποίησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Τα μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με τον πρέσβη Γιουσέφ Ντορχόμ, στον οποίο και παρέδωσαν ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν παιδιά από τα σχολεία του Δήμου μας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ένωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας είναι η παρακάτω:

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Γονέων αποτελούμενη από τους Αρετή Περιβόλα, πρόεδρο, Νίκο Σερετάκη, γενικό γραμματέα, Κατερίνα Παντελάρου και Γιάννη Τερζή, μέλη του ΔΣ  πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Εκεί τους υποδέχτηκε  ο  πρέσβης της Παλαιστίνης Γιουσέφ Ντορχόμ στον οποίο επιδόθηκαν ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν παιδιά από τα σχολεία του Δήμου μας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ένωσης.

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός και ενημέρωσε για την ανθρωπιστική καταστροφή που έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, με πάνω από 28.000 νεκρούς μεταξύ των οποίων χιλιάδες παιδιά. 

Ο λαός της Παλαιστίνης έχει δικαίωμα να απαλλαγεί από την κατοχή και να αποκτήσει το δικό του  ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967. 

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης έκφρασε την υποστήριξή της στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονιών, και ενώνει τη φωνή της με το αίτημα να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα καθώς και κάθε συμμετοχή, έμμεση ή άμεση, της χώρας μας.