Έπεσε η αυλαία της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές» της παράταξης «Αλλάζουμε»

|||||

|||||

..
..
..
Ολοκληρώθηκε η δράση «Ακούμε τις γειτονιές» της παράταξης «Αλλάζουμε» στην Αγία Παρασκευή με τελευταίο σταθμό την περιοχή του Άι Γιάννη. Η παράταξη του Γιάννη Μυλωνάκη αναφέρει: 

Με μαζική συμμετοχή κατοίκων και εκπροσώπων φορέων της περιοχής του Άι Γιάννη, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου στο cafe-bar «The Big Bang», «έπεσε η αυλαία» της μεγάλης έρευνας «Ακούμε τις γειτονιές», που υλοποίησε η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής». Η εκδήλωση, η οποία αφορούσε την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στη γειτονιά του Άι Γιάννη, μετατράπηκε σε πραγματική γιορτή συμμετοχικότητας, με τους πολίτες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Όπως φάνηκε και στις παρόμοιες εκδηλώσεις που προηγήθηκαν, τα προβλήματα και στη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολλά, κάποια από αυτά χρονίζουν και, σε κάθε περίπτωση, έχουν κουράσει τους κατοίκους, οι οποίοι μάταια τα τελευταία πολλά χρόνια περιμένουν μια δημοτική αρχή να δώσει τις λύσεις που χρειάζονται για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Λύσεις που δεν απαιτούν χρήματα, αλλά βούληση και σωστό προγραμματισμό.

«Αυτό ακριβώς το βάλτωμα που επικρατεί σε κάθε γειτονιά της πόλης μας έρχονται να ταράξουν οι “Αλλάζουμε”» σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννη Μυλωνάκη, με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στον Άι Γιάννη, για να προσθέσει:

«Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας βάλαμε πάνω απ’ όλα τον πολίτη. Με δράσεις ουσίας, μακριά από παραταξιακά παιχνίδια, κομματικές φιέστες και παρελάσεις βουλευτών και πολιτευτών, εμείς σκύβουμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών μας. Έτσι πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα δώσουμε τον προεκλογικό αγώνα μας.

Κάθε δράση μας εστιάζει πάνω στον πολίτη, στις αγωνίες, στις καθημερινές δυσκολίες του, στις προσδοκίες που έχει για την πόλη που ζει και εργάζεται ο ίδιος, η οικογένειά του, οι φίλοι του. Αυτός ήταν και ο πυρήνας της μεγάλης δράσης “Ακούμε τις γειτονιές”, που σήμερα ολοκληρώθηκε με τη θερμή και μαζική ανταπόκριση των κατοίκων του Άι Γιάννη.

Και δεν σταματάμε εδώ. Μάλλον τώρα ξεκινάμε. Με οδηγό τα όσα καταγράψαμε στην έρευνα που πραγματοποιήσαμε, ολοκληρώνουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις-θέσεις για κάθε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, τις οποίες θα υποβάλουμε στην κρίση των συμπολιτών μας στις προσεχείς εκλογές. Με βάση την “εντολή” τους, από την επομένη μέρα ξεκινάμε και ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την Αγία Παρασκευή».

Στην εκδήλωση των αποτελεσμάτων της έρευνας «Ακούμε τις γειτονιές» στον Άι Γιάννη από την πλευρά της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» παραβρέθηκαν, εκτός του επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, καθώς και τα μέλη Τάνια Νικολούλια, Γιώργος Γαλανόπουλος, Ηλίας Μπακόλας, Γιώργος Σάρρας, Θάνος Δουφεξής, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Λιάνα Σιούλα, Αντιγόνη Λάμπρου, Χρήστος Πένητας, Πάνος Ζαρογιάννης, Ορέστης Κύρτσης, Γιάννης Πατάκας, Νατάσα Γκάτση, Τάσος Μπομπόνης, Αργύρης Καρατράντος και Παναγιώτης Γέρου.

Από πλευράς φορέων την παρουσίαση παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, η Ελισάβετ Πετσατώδη, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Κώστας Χατζηανδρέου, πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Γιώργος Λαζουράς, πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων και νομικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Δημήτρης Παναγούλης, πρ. νομικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Γιώργος Παπαβασιλείου, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου, η Φαίη Βαζούρα, γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής, ο Κώστας Παπαδημητρίου, γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Τάσος Πικούνης, απερχόμενος πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», ο Βασίλης Σαββίδης και η Αντωνία Λιάπη, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για Όλους», ο Γιώργος Βοζίκης, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής, ο Μάκης Τάρλας, πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ, ο Μανώλης Καλλονάκης, αντιπρόεδρος Συλλόγου Κρητών & Φίλων Κρήτης, ο Βασίλης Τσαγκάρης, πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου ΑΣΑΠ και μέλος του Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», η Βούλα Νικολάου, από τη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Στάθης Φουρλάνος, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, ο Γιώργος Σωτηρακόπουλος, μέλος Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», ο Μιχάλης Θεοδώρου, πρ. διοικητής ΓΝΑ «ο Ευαγγελισμός», ο Κώστας Γαλέας, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής και ο Λυκούργος Νάτσης, μέλος Δ.Σ. Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής «Santa».

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας για τη γειτονιά του Αϊ-Γιάννη εδώ:

? https://bit.ly/3Ti8z8a