ΕΠΑΣΠ “Αριστοτέλης”: Επιτυχίες των αδελφών Βάσση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου - EKFRASI.net

ΕΠΑΣΠ “Αριστοτέλης”: Επιτυχίες των αδελφών Βάσση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του ΕΠΑΣΠ “Αριστοτέλης”, Μιχάλης και Αναστάσης Βάσσης, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι του Μαυροβουνίου που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2025.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Αριστοτέλης” έχει ως εξής:

Μεγάλη επίδοση σημείωσε ο 15χρονος Πρωταθλητής μας Μιχάλη Βάσσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου που διεξήχθη από 29 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στην Κατηγορία των 16 ετών στο σκάκι, όπου πέτυχε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε 9 αγώνες που τον κατέταξαν στην 6η θέση ανάμεσα σε 110  ισχυρούς, ευρωπαίους σκακιστές.

Με την τεράστια αυτή επιτυχία εκπροσώπησε πανάξια τη χώρα μας, τον Σύλλογό μας και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που του συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα του, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι γονείς και ο προπονητής του.

Πολύ ικανοποιητικά  στάθηκε ο 17χρονος αδελφός του Αναστάσης Βάσσης που πέτυχε 4 διεθνείς νίκες στη δυσκολότερη Κατηγορία των 18 ετών ανάμεσα σε 95 πολύ ισχυρούς ευρωπαίους σκακιστές.

Ευχή όλων η συνεχεία στις μεγάλες επιτυχίες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Επικαιρότητα