Εορταστικό τριήμερο στους Αγίους Αναργύρους

Εορταστικό τριήμερο διοργανώνεται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων με την ευκαιρία της εορτής των πολιούχων Αγίων της πόλης. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου και θα περιλαμβάνουν πολλά happening με μουσική, κέφι και χορό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του γραφείου τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων έχει ως εξής:

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με αφορμή τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Αναργύρων διοργανώνει ένα τριήμερο εορταστικό happening με μουσική, κέφι και πολύ χορό.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 21.00 στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων θα απολαύσουμε τέσσερις «ροκάδες», που έχουν αφήσει το δικό τους διαχρονικό αποτύπωμα στην ελληνική ροκ σκηνή.  Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης,  Νίκης Ζιώγαλας και Βασίλης Καζούλης ενώνονται για μία μοναδική συναυλία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 21.00 στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων η Γωγώ Τσαμπά έχει αναλάβει να μας «ξεσηκώσει»  με το κέφι και τις πασίγνωστες, λαϊκές μελωδίες της.

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 21.00  η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Lila έχει αναλάβει να μας προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη τραγούδι, σύγχρονους ρυθμούς και πολλή διασκέδαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στις τρεις συναυλίες. Σας περιμένουμε όλους!