Ενότητα: Θα έπρεπε να σιωπά ο κ. Χατζησαββίδης

Και η Ενότητα για τη Νέα Ιωνία περιέλαβε τον Α. Χατζησαββίδη.

Η ακατανόητη επίθεση εναντίον όλης της αντιπολίτευσης από τον Α. Χατζησαββίδη φέρνει σειρά απαντήσεων. Αυτή τη φορά από την Ενότητα για τη Νέα Ιωνία (Χ. Κανλής).

Τα παιδιά της Νέας Ιωνίας δεν σιωπούν…
Αντιθέτως ο κ. Χατζησαββίδης θα έπρεπε…


57 και πλεόν άνθρωποι, κυρίως νεαρά παιδιά, φοιτητές και φοιτήτριες, χάθηκαν σε ένα δυστύχημα που παρόμοιο δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία του τόπου μας και η δημοτική αρχή το παρακάμπτει χωρίς καμμία ευαισθησία και περνάει στην καθημερινότητα της σαν να επρόκειτο για ένα απλό ατύχημα.
Δεν έδειξε την ευαισθησία να αναβάλλει μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για λίγες ημέρες, ώστε να συμμετάσχει στο πένθος…

Απούσα η δημοτική αρχή από τη διαμαρτυρία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νέας Ιωνίας.
Απούσα από το πένθος των παιδιών, των γονέων και όλης της κοινωνίας της Νέας Ιωνίας!!!

Μάλιστα ο κ. Χατζησαββίδης με προκλητική ανακοίνωση, κατηγορεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης που στήριξαν την έκφραση θλίψης και οργής των παιδιών της Νέας Ιωνίας απέναντι στις ευθύνες του κράτους για την έλλειψη ασφάλειας και απέναντι στο ρεσιτάλ καταστολής.

Ξεχνάει ότι η διοίκηση του δήμου συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο με χρονική απόσταση πάνω από ένα μήνα εκφυλίζοντας τα προβλήματα της πόλης.

Δεν θα σταθούμε στη πολιτική κριτική των αναθέσεων, πολλών χιλιάδων ευρώ ούτε στα διαλυμένα τεχνικά έργα που πετάνε στα σκουπίδια χρηματοδότηση ύψους 15 εκ. ευρώ για την πόλη.

Δεν θα σταθούμε στις ευθύνες του αντιδημάρχου οικονομικών για όλα τα παραπάνω.

Θα σταθούμε στη μίζερη μικροπολιτική του στάση ακόμα και την στιγμή που η κοινωνία μας θρηνεί νεκρούς νέους ανθρώπους…
Αντιμέτωπος ακόμα και με τα παιδιά της Νέας Ιωνίας που θέλουν να αντιδράσουν, να δώσουν ελπίδα όπως έκαναν με δύο διαδηλώσεις στο δημαρχείο της πόλης.
Απέναντι σε κάθε μορφή αντίδρασης ο κ. Χατζησαββίδης, απέναντι σε όσους ένιωσαν την ανάγκη να συμμετέχουν, απέναντι στους μαθητές, απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στο συναίσθημα, απέναντι στη λογική.

Ακόμα και τώρα πολιτικά φανατικός χωρίς πολιτική και κοινωνική ενσυναίσθηση;

Κι εύχεται χρόνια πολλα στις γυναίκες που γιορτάζουν…
Ποιες γιορτάζουν;
Οι χαροκαμένες μάνες;
Οι Ιωνιώτισες  μάνες που έκλαιγαν για τον άδικο χαμό τόσων  παιδιών και στη σκέψη ότι θα μπορούσαν να ήταν και τα δικά τους;

Και λέει ότι χτίζουν το μέλλον…
Πως;
Με το να κάθονται μέσα στο δημαρχείο εξαπολύοντας κατηγορίες;;;
Με το να αδιαφορούν και να μην στέκονται δίπλα στα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους της Ν.Ιωνίας;

Σχετικά:

Λαζαρίδης σε Χατζησαββίδη: Τσίπα δεν έχετε;

Δεν άκουσε τίποτα για τα Τέμπη ο κ. Χατζησαββίδης;