Ένα διαφορετικό «Magic Bus» στη Νέα Ιωνία - EKFRASI.net

Ένα διαφορετικό «Magic Bus» στη Νέα Ιωνία

Ένα διαφορετικό «Magic Bus» στη Νέα Ιωνία

Ξανά στη Νέα Ιωνία το «Μαγικό Λεωφορείο» της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη» στα πλαίσια της δράσης «Magic Diabetes Bus» που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο, στις 15 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Σημηριώτη.

Η δράση θα είναι σε εξέλιξη από 10.30 π.μ – 2.00 μ.μ, και από 5.00μ.μ – 7.30μ.μ., ενώ συγχρόνως θα γίνει και party με DJ από τις 11.00πμ-1.00μμ.

Τι θα περιλαμβάνει η δράση

Το «μαγικό λεωφορείο» θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα χαράς και ενημέρωσης:

παιδικά παιχνίδια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα γύρω από τη διατροφική πρόληψη 

ψυχαγωγικά δρώμενα που χαρίζουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια

προληπτικές εξετάσεις (συμβουλές από διατροφολόγο, λιπομέτρηση, έλεγχο γλυκαιμίας), σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της ΑΜΚΕ (ιατρός-διαβητολόγος, διατροφολόγος, ποδολόγος)

«Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για μια διαφορετική, ενδιαφέρουσα “βόλτα” που —όπως μας λένε όσοι την έχουν ζήσει— γίνεται αγαπημένη συνήθεια κάθε χρόνο! Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του MAGIC BUS και να σας ταξιδέψουμε παρέα σε δρόμους γνώσης, πρόληψης και χαμόγελου, με οδηγό την ΑΜΚΕ “ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ”», αναφέρει ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Επικαιρότητα

Ανυπότακτη Αττική: Αποκλειστικά υπεύθυνη η εγκληματική πολιτική κυβέρνησης και Περιφέρειας για τις καταστροφές στην Αττική

Η εγκληματική πολιτική κυβέρνησης και Περιφέρειας είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τις καταστροφές στην Αττική από την πρόσφατη κακοκαιρία και τα επαναλαμβανόμενα πλημμυρικά φαινόμενα, καταγγέλλει με

Πράσινη Αριστερά: Ο Βόλος αβίωτη πόλη

Τα πρωτεία ως πόλη του τραμπουκισμού διεκδικεί με αξιώσεις ο Βόλος, αφού τις επιθέσεις σε ενεργούς πολίτες ακολούθησε η επίθεση στον εκδότη του magnesianews Δημήτρη