Αυξήθηκαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα – Τι αναφέρει η ΕΛΣΤΑΤ - EKFRASI.net

Αυξήθηκαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα – Τι αναφέρει η ΕΛΣΤΑΤ

Σε ισχύ από σήμερα ο Δακτύλιος στην Αθήνα

Αύξηση 3,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Νοέμβριο πέρυσι σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, και ανήλθαν σε 885 τον αριθμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν 47 νεκροί (μείωση 7,8%), 42 βαριά τραυματίες (μείωση 17,6%) και 1.021 ελαφρά τραυματίες (αύξηση 7,6%).

Επιστολή στον Πρωθυπουργό για τα τροχαία στα Χανιά

Την προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά για την αντιμετώπιση των τροχαίων με επιστολή του ο Σταύρος Πολέντας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος».

«Είναι καιρός  να δούμε την προσωπική σας παρέμβαση για την ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων στον τόπο μας. Δεν αξίζουμε σαν τόπος να είμαστε η τελευταίοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση» το μήνυμα που στέλνει ο Σταύρος Πολέντας στον Πρωθυπουργό.

Με την επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου των Χανίων, τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα όπως και τις προτάσεις του συνόλου των φορέων όπως και της Πολιτείας που «αραχνιάζουν» στα συρτάρια των Υπουργείων.

Επικαιρότητα

Ημερίδα ενημέρωσης κατά της εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους από τον Δήμο Βύρωνα

Ημερίδα ενημέρωσης κατά της εξαπάτησης ηλικιωμένων κι άλλων ευπαθών ομάδων από επιτήδειους που υποκρίνονται κρατικούς αξιωματούχους και αποσπούν χρηματικά ποσά και τιμαλφή οργανώνεται από τον

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η παιδική παράσταση “Ο Ρούντολφ Τραγουδιστής αλλά… της Όπερας”

Πραγματοποιήθηκε αυτήν την Πέμπτη στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η παιδική παράσταση “Ο Ρούντολφ Τραγουδιστής αλλά… της Όπερας”. Την παράσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία