Έκοψε την πίτα του ο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”

Από το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Ο Αριστοτέλης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με επιτυχία στέφτηκε η εκδήλωσή, για την κοπή της πίτας μας ,στο κέντρο “Τα Πεύκα”,με μεγάλη συμμετοχή από τους αθλητές μας ,τα μέλη και τους φίλους μας. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου μας με πολλούς υποψηφίους και νυν δημοτικούς συμβούλους. Το φλουρί έπεσε στον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Βασίλη Καρδάση ( που ήταν ένας πολύ ωραίος πίνακας χορηγία από την “Gallery Paschalis”) και η ομάδα του υποψήφιου δημάρχου κυρίου Μ. Ψυχάλη πρόσφερε, όλα τα δώρα που κέρδισε από την λαχειοφόρο, στους αθλητές μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησε ο επί σειρά ετών Πρωταθλητής Ελλάδος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΚΑΣ , που έχει αναδειχθεί ισόπαλος με τον Παγκόσμιο Κασπάρωφ, και βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Πρωταθλητή μας, που το 2018 και το 2022 ήταν πρώτος στην Ελλάδα στην κατηγορία του, ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΣΣΗ, όπως και τον αδελφό του ΑΝΑΣΤΑΣΗ, για τις πολύ μεγάλες διακρίσεις του στους αγώνες του Συλλόγου μας. Όλοι οι αθλητές μας, που διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές τους.

Ευχαριστούμε πολύ και ιδιαιτέρως όλους τους χορηγούς μας που εμπλούτισαν την λίστα της λαχειοφόρου μας, με πολύ ωραία δώρα και το Super Market Σκλαβενίτης για την νόστιμη πίτα μας του 2023.

Και του Χρόνου!